Diploma uitreiking op De Vliet

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Hoe stoer is het als je in groep 3 of 4 al een eerste schooldiploma ontvangt?!
De 22 kinderen van groep 3/4 van cbs De Vliet ontvingen toch echt hun letterdiploma.

Hiervoor organiseerde de juffen samen met de ouders/verzorgers en kinderen een groot feest en iedereen genoot mee.De middag begon met een letterspeurtocht door het dorp. Tenminste dat was de bedoeling maar na 10 minuten dropen de eerste groepjes alweer binnen. Letterlijk en figuurlijk. Het was zo hard gaan regenen en hagelen dat het buiten niet fijn meer was. Daarmee viel het letterfeest niet in het water! Het feest ging binnen verder met een speurtocht in de school.

Na al dat speuren genoten de kinderen van een echte high tea en klonk het: ‘Juf, geen enkele andere school doet dit. Dit is super gaaf!’ Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte van de middag, de diploma uitreiking. Alle kinderen ontvingen een diploma, een zakjes letterkoekjes en een medaille. De kinderen van groep 4 ontvingen ook de felbegeerde stabilo pen. Voor 1 leerling was er nog een apart diploma. Zij rondde namelijk het leesprogramma Bouw! af en ontving hiervoor een apart diploma.

Alle kinderen in groep 3/4 lezen super goed en met onze voorleeskampioen Esmeé als voorbeeld willen we allemaal een super goede (voor)lezer worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren