Strijen blijft in de hoek waar de klappen vallen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen – Ook in de thuiswedstrijd tegen SVS uit Capelle a.d.  IJssel trok de Strijense Technische Unie equipe aan het kortste eind en raken de kanaries steeds meer in de gevaarlijke zone.

Tot aan de rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd en lieten de keepers Thijs Roobol  en Migael Essajas zich niet verrassen. Het venijn zat echter in de 48e minuut toen  een Strijense vrije trap onderschept werd met veel Strijense spelers in het strafschopgebied. Na een razendsnelle uitval kwam SVS-aanvaller Chris van der Graaf vrij voor het Strijense doel en met een droge schuiver liet hij keeper Thijs Roobol kansloos. Aansluitend was Strijen niet bij machte de bakens te verzetten en zorgden de Strijense verdedigers – met weer een solide Sam van Duuren en good-old Nils Fortuin –    ervoor dat SVS de score niet verhoogde in het door scheidsrechter W. Roozeboom uit Vlaardingen zonder problemen geleidde duel. De 

A.s. zaterdag gaat Strijen op bezoek bij CION in Vlaardingen en juist deze ploeg is de laatste weken aan een sterke opmars bezig.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren