Kom jij SSS Klaaswaal Vrouwen versterken?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Droom je ook van voetbal op het hoogste niveau? Zou je het leuk vinden om met een vrouwenselectie (Topklasse & 1e klasse) mee te draaien? Wie weet ben jij wel het talent dat SSS Klaaswaal zoekt.

Het vrouwenvoetbal is in Klaaswaal al járen op het hoogste niveau actief. Inmiddels bestaat de vrouwen selectie uit een SSS VR1 (Topklasse), SSS VR2 (1e klasse) en SSS VR3 (5e klasse).

De speelsters worden gefaciliteerd om hun talent optimaal te benutten. Vanuit de club wordt dit goed ondersteund. Hierdoor weten jaarlijks talentvolle meiden en vrouwen de weg naar Klaaswaal te vinden.

De speelsters van SSS Klaaswaal hebben 2x per week teamtraining in Klaaswaal (dinsdag & donderdag van 20:00u-21:30u) en op de zaterdag worden de wedstrijden gespeeld. Je wordt op alle vlakken bijgestaan. Het gaat erom dat je het beste uit jezelf weet te halen. Fouten maken hoort bij het realiseren van verdere groei.

Voor de vrouwen selecties teams zijn we op zoek naar getalenteerde meiden die in of voor 2006 zijn geboren,  om zodoende teams verder te versterken en het vrouwenvoetbal binnen SSS te verbreden. Is dit iets voor jou? Laat het dan snel weten en wie weet word jij geselecteerd voor een proeftraining of misschien wel direct uitgenodigd om de dames selectie te komen versterken! Onze huidige hoofdtrainer Rob Ouwens en onze nieuwe Vrouwen 1 hoofdtrainer Kevin Jorna zullen hier natuurlijk een belangrijke rol in spelen.

Wil je hier aan meedoen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier Vrouwenvoetbal SSS en we nemen zo snel mogelijk na je aanmelding contact met je op.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren