Binnenmaas trekt Jianno Andrade Dos Reis Borges ( XerxesDZB ) aan

0
121
Foto Archief
Maasdam – Door het vertrek van Michael Mathilda (stopt), Lars Brinkman (naar XerxesDZB) en Wessel Kool (naar fc IJsselmonde) is de technische staf op zoek gegaan naar vervangers om de selectie weer op sterkte te brengen voor een belangrijk volgend seizoen. Na verschillende gesprekken met diverse spelers is de keuze gevallen op Jianno Andrade Dos Reis Borges.
 

Jianno Andrade Dos Reis Borges 1e aanwinst FC Binnenmaas

Jianno (24) is begonnen met voetbal bij Sparta en heeft daar tot de B junioren gespeeld en maakte toen de overstap naar Alexandria’66 waar hij samen speelde met Youri van Noort en Leroy Verwey. Na Alexandria’66 maakte hij de overstap naar XerxesDZB zaterdag om zijn eerste wedstrijden in de senioren te gaan spelen. De rappe buitenspeler speelde toen veelal in het 2e elftal maar viel wel op door zijn goede spel. Zo wist vv Brielle hem te verleiden voor een overstap naar de vestingstad maar de corona seizoenen maakte het er allemaal niet leuker op. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.