Leuk uitje voor jonge mantelzorgers van de Zuid-Hollandse Eilanden

0
107

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren, in de leeftijd van 8 t/m 23 jaar die zich zorgen maken over- of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, ziekte, handicap of beperking. Ken je een jonge mantelzorger of misschien ben je wel een jonge mantelzorger, meld je dan aan bij MEE! Als je ingeschreven bent, krijg je een cadeautje thuisgestuurd en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de cursus ‘Speciaal voor mij’ of meedenken in onze Adviesclub Jonge mantelzorgers.   

Aandacht voor de jonge mantelzorger

In de eerste week van juni is het de week van de jonge mantelzorger. MEE Mantelzorg organiseert in juni 2 uitjes voor jonge mantelzorgers die wonen op de Zuid-Hollandse Eilanden (Hoeksche Waard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle).

Zaterdag 18 juni gaan we met een groep jonge mantelzorgers van 8 t/m 12 jaar naar Plaswijckpark in Rotterdam. We spreken voor het park om 10.00 uur af en genieten van een gezellige dag met elkaar. Rond 15.00 uur worden de kinderen weer opgehaald.

 

Op zaterdag 25 juni gaan we met een groep jonge mantelzorgers van 13 t/m 23 jaar naar Blijdorp in Rotterdam. Ook hier spreken we om 10.00 uur af en zullen we rond 16.30 uur het park verlaten na een heerlijke dag. Beiden zaterdagen zijn inclusief lunch.

Kent u een jonge mantelzorger? Geef het door!

Opgeven voor het jonge mantelzorguitje
Graag voor vrijdag 3 juni opgeven via het telefoonnummer 0181 333507 of e-mailadres: [email protected] onder vermelding van ‘JMZ uitje’ met daarbij je naam, adres, geb. datum en tel nummer van ouders. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.