Benefietconcert met de BB Queenies in Dorpskerk Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
BB Queenies

Westmaas – Op vrijdagavond 24 juni a.s. vindt er een benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas plaats, dat wordt georganiseerd door de Vrienden van de Dorpskerk van Westmaas. Dan treden de BB Queenies op,  een bluesband met een eigen geluid, een vrouwelijke touch en een vette knipoog naar jazz.

 De BB Queenies zorgen voor een vermakelijk optreden met een eigen invulling. Ook de muzikale bezetting verraadt de ‘eigenwijsheid’ van bas tot ukelele, van cajon tot saxofoon, van piano tot melodica en van viool tot zang en meer. Het passeert allemaal de revue.

Het concert begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl. Na overmaking van de entreeprijs van € 10,00 per persoon ben u aangemeld. Meld u snel aan want de capaciteit van de kerk kent grenzen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.