Feestelijk onthaal Roparun ‘door’ Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dit jaar heeft de stichting ‘door’ Klaaswaal weer een warm onthaal gepland staan voor alle Roparunners die langskomen.

Al bij het eerste bord van Klaaswaal wordt de sfeer op het dorp kenbaar: alle voortuinen zullen versierd zijn met vlaggetjes. In de Voorstraat barst al vanaf de vroege morgen op 2e pinksterdag het echte feest los. De groots versierde doorkomstpoort leidt alle sporters door de feestelijkheden in het dorp. Een dweilband, een dj die het publiek opzweept, een springkussen voor de kleine supporters en een schminkster, de plaatselijke horeca met versnaperingen, kortom: een dag vol plezier! ‘’ Dit jaar hebben wij een prettige samenwerking met de winkeliers op het dorp kunnen bewerkstelligen, wat ons doorkomstfeest bevordert. Een mooie dag, waarbij wij zo ons steuntje kunnen bijdragen voor het goede doel die de Roparunnastreeft’’ aldus Erica en Dominic namens de stichting.

Dit jaar zal er bij het zwembad van Klaaswaal ook een Roparunteam ontvangen worden, zodat zij daar hun laatste basiskamp van de route kunnen opzetten. Het zwembad zorgt ervoor dat zij van alle gemakken voorzien zijn, zodat ze goed voorbereid zijn voor het laatste gedeelte van de route richting de coolsingel in Rotterdam.

Stichting ‘door’ Klaaswaal organiseert het gehele jaar activiteiten voor jong en oud op het dorp, met behulp van diverse partijen op het dorp. Een groep enthousiaste vrijwilligers hoopt hiermee de saamhorigheid op het dorp te bevorderen. De stichting is te volgen op social media: stichting ‘door’ Klaaswaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren