Wilt u iemand voordragen voor een lintje?

0
68

Kent u iemand in de Hoeksche Waard die voor een koninklijke onderscheiding in aanmerking zou kunnen komen? Dan heeft u nog 2 weken de tijd om een aanvraag in te dienen bij de burgemeester van de Hoeksche Waard voor de lintjesregen van 2023.

Het digitale aanvraagformulier vindt u op de website lintjes.nl. Daar staat de informatie die nodig is om een aanvraag in te dienen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Donja Hiele (medewerker kabinetszaken) via telefoonnummer 088-647 14 10 of via e-mail [email protected].

Uiterlijk 1 juli indienen voor lintjesregen 2023

Koninklijke onderscheidingen worden uitgereikt bij een bijzondere gelegenheid of bij de lintjesregen, de laatste werkdag voor Koningsdag. Uw aanvraag moet uiterlijk 1 juli 2022 compleet ingediend zijn voor de lintjesregen van 2023. Gaat het om een uitreiking tijdens een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum of een afscheid? Dan moet u het voorstel tenminste 5 maanden van tevoren indienen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.