Wilt u iemand voordragen voor een lintje?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Kent u iemand in de Hoeksche Waard die voor een koninklijke onderscheiding in aanmerking zou kunnen komen? Dan heeft u nog 2 weken de tijd om een aanvraag in te dienen bij de burgemeester van de Hoeksche Waard voor de lintjesregen van 2023.

Het digitale aanvraagformulier vindt u op de website lintjes.nl. Daar staat de informatie die nodig is om een aanvraag in te dienen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Donja Hiele (medewerker kabinetszaken) via telefoonnummer 088-647 14 10 of via e-mail [email protected].

Uiterlijk 1 juli indienen voor lintjesregen 2023

Koninklijke onderscheidingen worden uitgereikt bij een bijzondere gelegenheid of bij de lintjesregen, de laatste werkdag voor Koningsdag. Uw aanvraag moet uiterlijk 1 juli 2022 compleet ingediend zijn voor de lintjesregen van 2023. Gaat het om een uitreiking tijdens een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum of een afscheid? Dan moet u het voorstel tenminste 5 maanden van tevoren indienen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren