De Moonlight Swim is terug!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

We weten allemaal waarom het de afgelopen twee zomers wat stiller is geweest rond het zwembad van het Recreatieoord, maar dit jaar is het weer tijd om te knallen! Op vrijdagavond 1 juli organiseert Jong Hoeksche Waard de Moonlight Swim in samenwerking met Recreatieoord Binnenmaas. Deze avond staat ook wel bekend als het grootste discozwemfeest van de Hoeksche Waard.

“De jeugd heeft zich twee zomers lang in moeten houden, dus nu dat weer kan is het de hoogste tijd voor een feestje.” aldus één van de jongerenwerkers van Welzijn Hoeksche Waard. Deze avond kun je losgaan op zomerse beats van DJ Danzz (een oudgediende aan het zwembad), en Motta, een veelbelovend jong talent. Een lekkere bonus is ook dat dit feestje vlak voor de vakantie plaatsvindt; iedereen is hierna opgewarmd voor een mooie partyzomer. Trek je opblaaskrokodil maar uit het vet, want hier wil je bij zijn.

De Moonlight Swim vindt plaats van 19:00 – 23:00 uur en is toegankelijk voor iedereen van 12 t/m 23 jaar.

Koop je tickets online op ticketkantoor.nl/shop/moonlightswim


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.