Ga mee verwilderen op 10 september op Tiengemeten

0
182
Foto Natuurmonumenten

Ga zaterdag 10 september mee op verwilderexpeditie op het eiland Tiengemeten. Hierbij ontdek je niet alleen de ruigste plekken op het eiland maar wordt jouw uithoudings- en doorzettingsvermogen ook op de proef gesteld. Ga jij de uitdaging aan? 

De expeditie wordt georganiseerd door Natuurmonumenten en Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard, waarbij het ontdekken van de natuur en het buiten sporten centraal staan. Om 10.00 uur start de expeditie met een overtocht met de veerpont naar Tiengemeten. Vervolgens word je welkom geheten in het bezoekerscentrum. Bij het eerste gedeelte van de expeditie krijg je uitleg van een natuurgids van Natuurmonumenten over de plantenrijkdom op het eiland. Daarna ben je overgeleverd aan de elementen van de natuur en de twee buitenspeelbazen van Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard, waarbij je het natuurschoon van het eiland ontdekt maar ook de avonturier in jezelf! Om 17.00 uur vaar je weer terug naar het vaste land.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.natuurlijksportief.nl/hoekschewaard. Deelname bedraagt € 49,00 exclusief pontticket. Hiervoor krijg je terug .. een thermoskan met heet water (waar je zelf je kruidenthee in kan maken), professionele begeleiding van twee buitenspeelbazen, uitleg van een natuurgids, hele dag expeditie op Tiengemeten en een onvergetelijke ervaring. Check voor tips en praktische informatie de website van Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.