Unieke samenwerking tussen 2 Hoeksche Waardse verenigingen Oranje Zwart de Hoekse en De Beijerse Worp.

0
418
Na de bestuursvergadering van beide verenigingen waar de beide vertrouwenspersonen geaccordeerd zijn werden de overeenkomst getekend door Dhr. Bram Bervoets en Dhr. Wim Luiten voorzitters van de desbetreffende verenigingen. - Foto PR
Woensdag 3 augustus is er een samenwerkingsovereenkomst getekend door Chr. Korfbalvereniging Oranje Zwart/ De Hoekse en jeu de boules vereniging De Beijerse Worp.De vereniging uit Westmaas en Oud-Beijerland zijn een samenwerking aangegaan op basis van het mogelijk maken tot het gebruiken van elkaars vertrouwenspersoon.

Na de bestuursvergadering van beide verenigingen waar de beide vertrouwenspersonen geaccordeerd zijn werden de overeenkomst getekend door Dhr. Bram Bervoets en Dhr. Wim Luiten voorzitters van de desbetreffende verenigingen.
 
Door deze samenwerking hebben de leden van beide vereniging de mogelijkheid om te gaan kiezen voor een vertrouwenspersoon van eigen vereniging of een externe van de andere vereniging.Ook is er een keuze tussen het kiezen van een vrouwelijke of mannelijke vertrouwenspersoon. Het is niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog meer samenwerking zal plaats vinden.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.