Muziek Palet in ’s-Gravendeel belicht muziek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Welzijn Hoeksche Waard biedt Het Muziek Palet weer aan in samenwerking met de Seniorenbond Gravendeel in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje . Deze keer wordt op 9 september variërende muziek uitgelicht.

Op zeer interessante en interactieve wijze  zal Dhr Poortvliet aan de hand van beeld -en muziekfragmenten uitleg geven hoe bepaalde muziek geschreven is en wat de componist ermee bedoeld heeft. Deze keer komen o.a. Bach, Delibes, Verdi en Camille Saint-Saëns aan bod maar ook enkele koren als het Urker Mannenkoor en Mannenensemble Laudate worden uitgelegd en beluisterd.

Een zeer uiteenlopend en interessante ochtend weer.

9 september 2022  van 10.00 uur tot 11.00 uur kunt u dit Muziek Palet meemaken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers.

U kunt genieten van deze prachtige muziek en er met elkaar over praten in de pauze en eventueel erna.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/

Voor meer informatie:  [email protected] of bellen met 06-45015301

Laat u verrassen..


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.