Wil je werken in de zorg in de Hoeksche Waard?

Laat je informeren over de mogelijkheden tijdens Zorgcampus HW Live

0
590

 Wil je werken in de zorg in de Hoeksche Waard? Laat je informeren over de mogelijkheden tijdens Zorgcampus HW Live 

Zes zorgorganisaties in de Hoeksche Waardse werken samen aan het werven en opleiden van (toekomstige) medewerkers. Alerimus, Cavent, Careyn, Gemiva, Heemzicht en Zorgwaard ontwikkelden hiervoor Zorgcampus HW. Ben je op zoek naar een stageplek, leerwerktraject of wil je je laten omscholen naar zorgprofessional? Dan ben je bij Zorgcampus HW op de juiste plek. 

Wat heeft Zorgcampus HW te bieden? 

Zorgcampus Hoeksche Waard kan enthousiaste collega’s met een frisse blik goed gebruiken. Je kunt bij ons stagelopen, werken en leerwerktrajecten volgen bij 6 organisaties en in verschillende disciplines. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Er is altijd iets dat bij jou past. En kies je voor een leerwerktraject dan heb je baangarantie en vanaf dag 1 salaris. 

Zorgcampus HW Live 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor werken in de zorg in de Hoeksche Waard. Of wil je kennismaken met de organisaties en de medewerkers? Kom dan op woensdag 31 augustus naar Zorgcampus HW Live. Tussen 16.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom in de Open Waard (Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland). Daar zijn diverse collega’s van de zorgorganisaties aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt binnenlopen op een moment dat voor jou uitkomt! Wil je meer informatie, maar kan je niet op deze datum? Mail dan naar [email protected]. 

Meer weten over Zorgcampus HW? 

Kijk op www.zorgcampushw.nl.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.