Constructief Hoeksche Waard gaat de laatste verkiezingsweek in met Riene Verburgh als duo-lijsttrekker

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Omdat Werner de Jong, de huidige lijsttrekker van Constructief Hoeksche Waard, naast een volgelopen politieke agenda ook veel extra tijd nodig heeft voor dringende privé-zaken, zoals onder andere mantelzorg, heeft hij Riene Verburgh, de nummer twee op de lijst, gevraagd om het laatste stukje van de verkiezingscampagne samen te doen - Foto PR

Hoeksche Waard – De verkiezingscampagne vraagt bijzonder veel tijd en energie van de lijsttrekkers, terwijl de politieke agenda daarnaast ook gewoon doorgaat. Onverwachte gebeurtenissen vragen ook nog eens extra aandacht. Kortom de agenda’s lopen steeds verder vol, waardoor er een beroep gedaan moet worden op partijgenoten. Zo heeft Bas Boelhouwers afgelopen week al het duurzaamheidsdebat gedaan, maar is er tot 16 maart a.s. nog meer nodig.

Omdat Werner de Jong, de huidige lijsttrekker van Constructief Hoeksche Waard, naast een volgelopen politieke agenda ook veel extra tijd nodig heeft voor dringende privé-zaken, zoals onder andere mantelzorg, heeft hij Riene Verburgh, de nummer twee op de lijst, gevraagd om het laatste stukje van de verkiezingscampagne samen te doen en het werk onder elkaar te verdelen. Dit duo-lijsttrekkerschap is een constructieve oplossing om in deze periode voldoende zichtbaar te blijven voor alle inwoners.

Riene is geen onbekende in de Hoeksche waard. Zij strijdt al heel lang voor een zuivere democratie en rechtvaardigheid in het sociaal domein, vooral voor de mensen met een kleine beurs en ouderen die hulpbehoevend zijn of om een andere sociale reden onze partij dringend nodig hebben.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page