Geslaagde openingsdag Korbatjo

0
116
Foto Korbatjo

Oud-Beijerland – Op zaterdag 27 augustus vierde Korbatjo de start van het seizoen 2022-2023 met de traditionele openingsdag. Na een gezamenlijke warming-up o.l.v. Ruben Vinke begonnen de aanwezige leden (van jong tot oud) aan het koppelschiet toernooi, wat georganiseerd werd door Alex de Reus en Anouk van der Kraan.

Onder heerlijke omstandigheden werd er fanatiek door iedereen meegedaan. Tussendoor was er genoeg te eten en te drinken en ook de lunch was prima verzorgd, met dank aan Plus Schalkoord uit Nieuw-Beijerland, die de lunch geheel heeft gesponsord!

‘s Middags trainde de selectie onder leiding van Marcel Versteeg, die zijn 3e seizoen ingaat bij de Oud-Beijerlandse 2eklasser. De selectie is behoorlijk verjongd door de aanwas van enkele talentvolle spelers uit de A-jeugd.

Ook de trainersstaf heeft een verjonging ondergaan. Ruben Vinke volgt Klaudine Hoek op als trainer/coach van Korbatjo 2 en Carlo van Veen gaat Korbatjo 3 onder zijn hoede nemen. Het bestuur is erg blij dat Ruben en Carlo zich bereid hebben verklaard om deze verjongde teams te gaan trainen en coachen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.