Vera Hersbach kondigt vertrek aan bij Welzijn Hoeksche Waard en Samen Circulair

0
119

Vera Hersbach, directeur-bestuurder van stichting Welzijn Hoeksche Waard en stichting Samen Circulair heeft haar vertrek per 1 november 2022 aangekondigd aan de Raad van Toezicht van beide organisaties.

De afgelopen jaren heeft Vera Hersbach een belangrijke bijdrage geleverd aan het bevorderen van sociale, vitale kernen waarin iedereen mee kan doen binnen de Hoeksche Waard. Dit doet zij met veel passie en plezier. Onlangs kreeg Vera de unieke kans om in de functie van bestuurder terug te keren naar haar ‘oude’ liefde, namelijk werken voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Raad van Toezicht gunt Vera deze mooie uitdaging van harte en wenst haar alle succes. Lodewijk de Waard, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Wij verliezen in Vera een bevlogen en kundig bestuurder. Onder haar leiding heeft Welzijn Hoeksche Waard onder andere het kwaliteitslabel Sociaal werk behaald en is er vanuit Stichting Samen Circulair een prachtig circulair ambachtscentrum gerealiseerd in de Hoeksche Waard.”

Zowel Vera als de Raad van Toezicht hebben er alle vertrouwen in dat de gedreven medewerkers, samen met de vrijwilligers, de inwoners, de gemeente en de andere samenwerkingspartners, het mooie en belangrijke werk voortzetten.

De Raad van Toezicht zal de komende tijd op zoek gaan naar een opvolger.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.