Nieuwe adverteerder: Airco Outletshop

0
127

Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Airco Outletshop uit Numansdorp! Wilt u ook uw bedrijf op de kaart zetten in de Hoeksche Waard en omgeving ? Klik dan hier!

Wat kan Airco Outletshop voor u betekenen?

Wij helpen u graag verder in de advisering om u op de juiste richting te zetten in deze gascrisis. Airco Outletshop is gevestigd in Numansdorp en heeft daar ook zijn showroom. Naast lucht-lucht warmtepompen (airco’s) is Airco Outletshop zich aan het verbreden naar warmtepompboilers en lucht/water warmtepompsystemen. Airco Outletshop zal per 1 januari 2023 verhuizen naar Heinenoord (naast de grote Rabobank) en met AlternatiefVoorGas.nl een tweede weg ingaan. Hierover volgt later meer.

Via www.airco-outletshop.nl/showroom kunt u zich aanmelden voor een afspraak (in onze showroom). Ook kunnen we vrijblijvend bij u langskomen voor een adviesgesprek. Airco Outletshop is voor nu nog gevestigd op de Edisonstraat 70 in Numansdorp en bereikbaar via 0186-700227 of via onze website www.airco-outletshop.nl. Momenteel is er een najaarsactie t/m 21 december 2022. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.