Lekker doortrappen vanuit Puttershoek

0
662
Fietstocht Doortrappen - Foto Welzijn HW

Ook in februari 2023 zijn er weer fietstochten van Doortrappen. Woensdag 8 en 22 februari vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek voor een kopje koffie of thee en om 9.30 uur start de fietstocht.

De fietstochten van Doortrappen zijn normaliter tussen de 20 en 25 km en er wordt rekening gehouden met elkaar qua fietssnelheid, want samen fietsen staat voorop bij Doortrappen! In de winterperiode zal er wat vaker een cultureel of educatief uitstapje gekoppeld worden aan de fietstochten, waardoor de fietstochten iets ingekort worden. De fietstochten zijn om de 14 dagen. Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig. Graag tot ziens in januari!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.