PLUS Schalkoord in Nieuw-Beijerland onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Nieuw-Beijerland -Vandaag is PLUS Schalkoord in Nieuw-Beijerland onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) ๐ŸŽ‰. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt en werd uitgereikt door Harrie ten Have van SSK. Met het ontvangen van het keurmerk bewijzen Annet en Mario dat ze zich op een bijzondere manier onderscheiden door hun ondernemerschap.

De winkel is van cruciale betekenis voor de leefbaarheid van Nieuw-Beijerland. Vrijwel alle verenigingen, maar ook kerken, scholen en instanties worden door het bedrijf ondersteund en bij alle dorpsactiviteiten en evenementen is de supermarkt op een of ander manier betrokken. Als economiewethouder van Gemeente Hoeksche Waard mocht Paul Boogaard  de ondernemers en het personeel feliciteren met deze mooie en terechte waardering.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danย hierย in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.