Boekenverkoop in ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De nieuwe bibliotheek in Dienstencentrum 't Weegje

Hoeksche Waard – Elke week worden nieuwe boeken besteld en oude boeken opgeruimd. Zo houdt de bibliotheek de collectie actueel en aantrekkelijk. Daarom gaan afgeschreven boeken in de verkoop tot en met vrijdag 9 juni in Bibliotheek ‘s-Gravendeel. Prop een tas vol en sla je slag.

De boeken worden per tas verkocht – neem een eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

 

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft 11 locaties. Elk met een courante aantrekkelijke collectie. Er zijn rondreizende boeken, die regelmatig in verschillende locaties staan. Daarnaast kan ieder lid boeken reserveren uit alle locaties, ook uit bibliotheken elders in het land. Via de online bibliotheek zijn e-books en luisterboeken te downloaden.

 

In de Bibliotheek Hoeksche Waard vestiging ‘s-Gravendeel kan men tot en met vrijdag 9 juni tijdens de openingsuren van de bibliotheek tussen de afgeschreven boeken snuffelen en een goede slag slaan.

 

Bibliotheek vestiging ‘s-Gravendeel

maandag/dinsdag: 07:15 – 20:00 uur

woensdag t/m vrijdag:07:15 – 20:00 uur

zaterdag: 07:15 – 17:00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.