Workshop & wandeling woensdag 17 april & Baan met betekenis dag zondag 28 april op Natuurbegraafplaats Zomerlanden

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto de Zomerlanden
Workshop & wandeling: maak kennis met Loop

Natuurbegraafplaats Zomerlanden verwelkomt Loop Biotech op woensdag 17 april. Loop Biotech is de ontwikkelaar van de Loop Living Cocoon (de levende doodskist) en de Loop EarthRise (de levende urn). Deze innovatieve kist en urn zijn gemaakt van mycelium, het ondergrondse wortelnetwerk van paddenstoelen. Het materiaal is geheel natuurlijk afbreekbaar en wordt heel snel afgebroken. Dat maakt de omhulsels van Loop uitermate geschikt voor natuurbegraafplaatsen zoals Zomerlanden. Op woensdag 17 april neemt Marco van Es u op luchtige wijze mee in het verhaal van Loop Biotech en hun missie om de natuur te verrijken.

Programma
Het programma bestaat uit een presentatie, een workshop mycelium groeien en een wandeling over de natuurbegraafplaats. Uiteraard krijgt u ook de kans om de producten te zien en te voelen. De natuurwandeling wordt verzorgd door Stefan, natuurbeheerder van Zomerlanden.

9.00 uur Inloop
9.30 uur Presentatie
10.15 uur Pauze
10.30 uur Workshop mycelium groeien
11.00 uur Wandeling door de natuur van Zomerlanden

Na afloop is er tot 12.30 uur de gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie en kruidenthee.

Aanmelden
Aanmelden is kosteloos en kan via onderstaande webpagina. Er is beperkte ruimte beschikbaar, daarom is aanmelden verplicht.

______________

Een baan met betekenis op Zomerlanden

Natuurbegraafplaats Zomerlanden wil jou graag ontmoeten op zondag 28 april. Op deze informele middag kun je inlopen tussen 11.00 – 15.00 uur en hoor je welke vacatures er zijn.

Iets voor jou?
Op deze informele middag kom je erachter of werken bij een natuurbegraafplaats iets voor jou is. Je krijgt een goed beeld van de verschillende functies, werkzaamheden en sfeer binnen de organisatie. Uiteraard willen we jou ook leren kennen. Er zijn mogelijkheden om vragen te stellen en op ongedwongen wijze kennis te maken met elkaar.

Wij bieden..

  • een nieuwe baan waarbij je écht van betekenis bent.
  • een leuke, laagdrempelige dag waar je meer informatie krijgt over het werken op natuurbegraafplaats Zomerlanden.
  • de kans om al je vragen te stellen aan diverse medewerkers en een indruk te krijgen van de verschillende functies die beschikbaar zijn.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht. Je kunt jezelf gemakkelijk aanmelden via deze pagina.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren