Feestelijke opening Sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder van Wulp deed een potje tafeltennis mee - Foto Gemeente Hoeksche Waard
Op zaterdag 30 maart was wethouder Adriaan van der Wulp aanwezig bij de feestelijke opening van Sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland 🎉 Zowel de sportzaal als het bijbehorende horecagedeelte zijn de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Verduurzamen stond hierbij centraal. Zo is de sportzaal nu bijna gasloos en de ventilatie zelfvoorzienend dankzij de zonnepanelen. Tijdens de heropening kregen de bezoekers een rondleiding en presenteerden verschillende verenigingen hun sport.

Wethouder Adriaan van der Wulp (vastgoed): “Samen met Bres Accommodaties zet de gemeente zich in om het gemeentelijk vastgoed in de Hoeksche Waard te verduurzamen. Sportzaal ’t Paradijs is na de renovatie weer klaar voor de toekomst. De komende jaren kunnen basisscholen en sportverenigingen weer actief gebruik maken van deze mooie sportzaal met horecagedeelte. Een duurzame en vooral fijne plek waar sporten en elkaar ontmoeten centraal staan.”

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.