80 kg hondenvoeding voor de Voedselbank Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

 Op 11 april werd door de voorzitter John Barends van atletiek vereniging Spirit en Anton Fennema dierenarts van Anicura Dierenziekenhuis Stroowaert ruim 80 kg honden voeding aangeboden aan de voedselbank Hoeksche Waard. Dit mede namens canicross vereniging Nederland en Prins diervoeding. Het was de opbrengst van de canicross in Oud-Beijerland op 24 maart waar de  voedselbank het goede doel was, gekoppeld aan de canicross.

Opgebracht door de deelnemers van de canicross en Anicura Dierenziekenhuis Stroowaert, ruimhartig gesteund door Prins diervoeding. Het werd enthousiast ontvangen door Loek Lelieveld bestuurslid van de voedselbank met sponsoring in zijn portefeuille. Al met al een mooie afsluiting van een zeer succesvolle canicross. De Anicura Stroowaert Canicross heeft inmiddels een vaste plek op de kalender van Canicross vereniging Nederland en Atletiek vereniging Spirit uit Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren