Veilig opgroeien in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

20140423-170807.jpg

Op vrijdag 16 mei, 20 juni, 24 oktober en 19 december organiseert Welzijn Hoeksche Waard samen met Politie, gemeente Binnenmaas en Youz een aantal voorlichtingsavonden voor jongeren en ouders.

De eerste avond, vrijdag 16 mei van 20.00-21.00 uur, in jongerencentrum The Point in Puttershoek, Sportlaan 6a Puttershoek gaat over liefde en loverboys. Bij deze avond is een deskundige aanwezig van de zedenpolitie Zuid-Holland Zuid. Zij geeft uitleg over alles wat met dit onderwerp te maken heeft en je kan al je vragen aan haar stellen. De tweede avond is gepland op vrijdag 20 juni van 20.00-21.00 in jongerencentrum Question, Laan van Westmolen 119 Mijnsheerenland.

Tijdens deze avond is het onderwerp orde en veiligheid. De ambtenaar openbare orde en veiligheid legt samen met de politie uit wat de do’s en dont’s zijn in de buitenruimte. Er wordt ook uitgelegd wat er gebeurd met overlastmeldingen.

De derde voorlichtingsavond staat gepland op vrijdag 24 oktober van 20.00 tot 21.00 uur in multifunctioneel centrum Heinenoord, Tienvoet 1a, Heinenoord. Deze avond staat in het teken van alcohol en drugs. Er is een expert aanwezig van Youz die alles kan vertellen over dit onderwerp. Hoe je als jongere en ouders om kan gaan met alcohol en drugs.

De laatste avond wordt vrijdag 19 december georganiseerd in jongerencentrum Orion, Strijenseweg 120, ’s Gravendeel. Het onderwerp is Sociaal media. Waarbij de gevaren van Facebook, Twitter en andere sociale netwerken worden besproken. Er worden tips gegeven hoe je hiermee om kan gaan.

Kijk voor meer informatie op www.jongbinnenmaas.nl of neem contact op via 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren