Groene Markt in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-Groene-Markt-Strijen-300x180Aanstaande zaterdag 3 mei staat de Kaai in Strijen weer vol met allerlei biologische, natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen en lekkernijen uit voornamelijk de regio tijdens de maandelijkse Groene Markt.

Deze keer is het aanbod nog uitgebreider dan de vorige keer; u vindt er niet alleen aardappelen, groente en fruit, maar ook zuivel, vlees, jams, chutneys, honing, bananenbrood, cacao, superfoods, gedroogd fruit, meel, paddenstoelen, brood, zeewieren en nog veel meer natuurlijk en ambachtelijk gemaakte voeding.

De Groene Markt vindt plaats van 09.00-13.00 uur, met ieder uur een gratis verloting van onder meer een Olijfolie Proeverij, een geheel verzorgde picknick voor twee personen op Landgoed De Peerdegaerdt, Gezonde Pakketten en kadobonnen. Voor een extra gezellige sfeer zorgt het terrasje met biologische koffie en thee, de muziek en de acts.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren