Inwoners gemeente Strijen gratis met de bus naar Oud & Nieuwfeest in Alcazar Events

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2014-12-19 om 12.52.14STRIJEN – Bij wijze van proef verzorgt de gemeente Strijen tijdens de jaarwisseling gratis busvervoer naar het oud en nieuw feest in Alcazar.

Bij gebrek aan openbare fuiven in Strijen, heeft het college gemeend vooral de jongeren uit de gemeente tegemoet te moeten treden. Bij wijze van proef gaat zodoende een gratis pendeldienst rijden vanuit Strijen naar Puttershoek. De bus vertrekt om 00.30 uur vanaf de halte Julianastraat en rijdt uiterlijk 04.30 uur weer terug naar Strijen. De opstapplaatsen zijn bij de haltes Julianastraat, Leeuwerikstraat en (Trambaan) Boomgaard.

De kaarten voor het oud en nieuw feest in Alcazar kosten vijf euro per stuk. Op vertoon van een legitimatiebewijs zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa van Alcazar of in het gemeentehuis van Strijen. Het gemeentehuis is geopend van maandag 22 december tot woensdagmiddag 24 december en van maandag 29 december tot woensdagmiddag 31 december 2014.

In de bus is plaats voor maximaal 110 personen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren