Strijen sluit competitie met winst af.

Na een wisselvallig seizoen in de knotsgekke 2e klasse D heeft de verjongde selektie van de Strijense kanaries een prima 7e eindnotering behaald, waarmee trainer Bill Tukker en zijn staf heeft voldaan aan de doelstelling van het afgelopen seizoen en kan de nieuwe trainer Piet Jonas zich opmaken om dit komend seizoen verder uit te bouwen.

Na 7 minuten kwam het fel gestarte Strijen al op voorsprong toen Aaron Peres Maria uit een splijtende pass van Mark Stam de 1-0 kon aantekenen, maar vanaf de aftrap wist Nick de Bil met een afstandsschot de gelijkmaker aan te tekenen. Vervolgens zette een energiek Strijen de Rozenburgers onder druk, maar inzetten van Jan Jaspers, Mark Stam en Nils Fortuin werden door lat, paal en keeper Stefan van Asperen gekeerd. Op slag van rust kwam de verdiende Strijense voorsprong door Mark Stam, die een loepzuivere voorzet van Aaron Peres Maria koelbloedig binnenwerkte:2-1.

Na de rust had Gregory Brader de pech dat zijn indrukwekkende solo vanaf eigen helft op de paal eindigde, maar het laatste woord was aan rots in de branding Alwin van der Werff, die met een boogbal vanaf de rand van het strafschopgebied keeper van Asperen verraste en de 3-1 eindstand aantekende.