Expositie Coby van den Bos in het Nationaal Landschap Centrum.

0
242

NumansdorpOp de expo-vide in het Nationaal Landschap Centrum (NLC) te Numansdorp zijn tot en met augustus kunstwerken te zien van Coby van den Bos uit Westmaas. De expositie wordt zondagmiddag 18 mei om 15 uur geopend,

Coby heeft de schilderopleiding aan de Vrije Academie in Den Haag gevolgd. Daarna heeft zij ook de opleiding tot edelsmid te Schoonhoven afgerond. Al met al is ze dus een veelzijdig kunstenares..

Voor de expositie heeft zij verschillende stukken in een romantisch realistische schilderstijl gekozen. Vooral haar dieren en portretten maar ook een prachtige weergaven van een lachende Boedda.

In Westmaas heeft Coby onder de naam Galerie Jacoba een kleine galerie waar zij o.a. cursussen op het gebied van schilderen geeft. Van een drietal cursisten zijn werkstukken elders in het NLC te zien.

De expositie is onderdeel van de bekende kwartaal exposities in het NLC (veerweg 1c te Numansdorp) en is dagelijks te bezoeken van 12:00 uur tot 17:00 uur, behalve op maandag.

20140517-202242.jpg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.