Kramen te huur op Spuidagen, Jaarmarkt en Kerstmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

oblverleid-logoOud-BeijerlandAltijd op één van de sfeervolle evenementen in het centrum als standhouder willen staan? Centrummanagement Oud-Beijerland heeft voor onderstaande evenementen nog kramen te huur. Inschrijven kan via www.oudbeijerlandcentrum.nl/shop.

Spuidagen 4 en 5 Juli
Dit zomerse topevenement trekt ieder jaar meer dan 10.000 bezoekers naar het Spuidorp. Dit feest mag u niet missen! Op beide dagen is er een programma voor het hele gezin vol actie en plezier rondom de gezellige haven het pittoreske centrum. Op vrijdagavond wordt de BBQ ‘Spit aan het Spui’ voor het hele dorp georganiseerd.

Jaar- en streekmarkt 13 September
De gezellige jaarmarkt van Oud-Beijerland met meer dan 100 kramen is niet meer weg te denken. Volop amusement en een goed kraambeleid zorgen ervoor dat we allemaal een leuke dag hebben.

Kerstmarkt 12 en 13 december
De Kerstmarkt in Oud-Beijerland is een begrip in de regio met op beide dagen duizenden bezoekers. Gezellige dagen vol met entertainment met een grote markt en het centrum in kerstsfeer. Speciaal voor deze markt is het mogelijk een tent of kersthuisje te huren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren