Iedereen geslaagd tijd afzwemmen voor diploma in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

310514_krant_ASTRIJEN  – Afgelopen zaterdag was het weer een spannende dag in Laco Sportcentrum Apollo.Zo’n 50 kinderen stonden te trappelen om te mogen afzwemmen voor hun A, B of C diploma.

Onder aanmoediging van meegekomen vaders, moeders, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s deed iedereen zijn of haar uiterste best. Ook de meezwemmende papa’s of mama’s deden hun best om hun Samen op Examen te halen. De zwemonderwijzers keken of iedereen het goed deed en je raad zeker al …… IEDEREEN is geslaagd!

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie A, B of C diploma! En op naar hetvolgende diploma!

De geslaagden voor A zijn:
Benthe Sophie Verkerk – Carlijn Marilyn Ubels – Christiaan Nieuwenhuijse – Daniël Alexander Remeeus – Guenevere Louïse Ashberry – Guus van ’t Hof – Julius Koenheim – Lucas van Wijhe – Micha Winkelman – Milan Benjamin Zeegers – Noortje Hordijk – Noortje Myrthe van Ingen – Simon de Lange – Sterre Simone Kats – Thijs Vermaas – Tim Blom – Zara Petronella Winkel

De geslaagden voor B zijn:

Addie de Lijster – Rosalie den Otter – Colin Ian van Oudheusden – Dion Sidney Bakker – Gijs Johannes Beeftink – Jack Tian Banis – Jasmijn Felicia Kraak – Jasper van der Schee – Jesse Matt Uljee – Jessey Sem Dorst – Lara IJdo – Luca Vijverberg – Maurijn Brouwer – Naomi Dijkman – Nathalie Vervoorn – Nio Leon van Capel – Renske Jenneke Marijke Jongeneel – Roxan den Hartog – Sjoerd Groenendijk – Sven Reedijk – Tomas Tjomme Johan de Jong

De geslaagden voor C zijn:

Puck van den Breemen – Storm Maliepaard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren