Technische storing e-mail gemeente Oud-Beijerland

90

logoOUD-BEIJERLAND – Vanwege een technische storing kan de gemeente Oud-Beijerland op dit moment geen e-mail ontvangen. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een oplossing. In de tussentijd zijn ze wel telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer: (0186) – 64 65 66 of per e-mail: [email protected].

Pinksteren

Heeft u op Eerste Pinksterdag (8 juni) en/of Tweede Pinksterdag (9 juni) een e-mail verzonden naar (een medewerker van) de gemeente? Dan is ook deze e-mail verloren gegaan. Ook als u op één van de Pinksterdagen een formulier via de website hebt ingevuld willen we u vragen dit voor de zekerheid nogmaals te doen.

Zodra de storing voorbij is meldt de gemeente  dit op hun website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.