Judoka Gerald Boekee 3e plaats Districtstoernooi Zuid-Holland

436

img4DEN HAAG / NUMANSDORPZaterdag 14 juni 2014 hebben 3 judoka’s van Yoshi Kai Numansdorp een mooie prestatie neergezet op het Districtstoernooi Zuid-Holland in Den Haag. Judoka Gerald Boekee behaalde de 3e plaats in de gewichtsklasse -32kg in de leeftijdscategorie -10jaar. Paolo Maaskant werd 4e in de gewichtsklasse -34kg. Ook Lars van Prooijen behaalde de 4e plaats in de gewichtsklasse -42kg. Beide judoka’s kwamen uit in de leeftijdscategorie -12jaar.

Het Districtstoernooi Zuid-Holland wordt door Judo Bond Nederland afdeling Zuid-Holland georganiseerd. Op dit toernooi strijden judoka’s in een poulesysteem en daarna in eliminatie om de prijzen. De judoka’s hebben gevarieerd en veelzijdig judo laten zien tijdens het laatste toernooi van het seizoen 2013-2014. Een mooi resultaat voor de judoka’s met de zomerstop in het vooruitzicht. De judoka’s trainen nog door tot de zomervakantie. De nieuwe wedstrijden staan alweer op de agenda voor september!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.