Woonrijp maken bedrijventerrein De Leeuw 3 in Zuid-Beijerland

0
189

logo-4Zuid-Beijerland – In opdracht van de Gemeente Korendijk wordt door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. gestart met de werkzaamheden, het woonrijp maken van het bedrijventerrein De Leeuw 3 te Zuid-Beijerland.

Gestart wordt met het doodlopende stukje van de hoofdrijbaan, Simon Stevinstraat, en zal zich fasegewijs vervolgen naar de Jan van der Heydenstraat.

De werkzaamheden

Onderaan deze pagina kunt u een tekening downloaden waarop is weergegeven hoe we de straat willen inrichten.

De rijbaan wordt herstraat en opnieuw geprofileerd. Aan weerszijden van de rijbaan komen parkeerstroken, die worden onderbroken door de inritten. Hierbij is zo veel als mogelijk rekening gehouden met de bestaande situatie. In de bochten worden de parkeerstroken onderbroken, om overzicht op de kruispunten te behouden.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden zullen – indien de weersomstandigheden het toelaten – op maandag 30 juni a.s. starten. Naar verwachting zullen de werkzaamheden tot 5 september 2014 duren.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zal gebruik worden gemaakt van een halve rijbaan afzetting en of omleiding. De inritten van de bedrijven blijven beschikbaar en zullen niet vervallen gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. Geprobeerd wordt om een zo minimale hinder te verkrijgen voor de (weg)gebruikers/bedrijven.

Contact

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u contact opnemen met mevrouw N. van Buren van de afdeling Ontwikkeling & Beheer van de gemeente Korendijk, bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (0186) 69 77 77.Voor calamiteiten of vragen m.b.t. de bereikbaarheid kunt u rechtstreeks contact op nemen met de uitvoerder van Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V., dhr. J. Koevoets, bereikbaar op het telefoonnummer 06-53 83 72 56.

Te downloaden:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.