Girlzzz Loomen in Jongerencentrum Orion in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

loomelastieken-537x272‘s-Gravendeel – Op zondag 20 juli organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard weer een speciale middag voor meiden. Het is tijd voor een nieuwe editie van Girlzzz in Orion met dit keer als thema Loomen.

Deelname kost 5 euro en daarvoor krijg je zo’n 800 elastiekjes, wat te drinken en wat te snoepen. Inschrijven voor deze middag is verplicht. Heb je geen loombord? Geen probleem, er zijn een aantal borden op voorraad. De middag is van 14:00 tot 16:00 in jongerencentrum Orion (Strijenseweg 120 in ‘s-Gravendeel).

Opgeven kan via [email protected] of door te bellen naar 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.