Gratis rit eist toch zijn tol bij de Kiltunnel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

’s – Gravendeel – Kortgeleden bleek tijdens een overleg met Wegschap Kiltunnel dat er motorrijders zijn die gebruik maken van deze tunnel maar er geen tolheffing voor willen betalen.

Hiervoor zijn diverse aanpassingen gemaakt waarmee getracht wordt dit te voorkomen. Dit is een civiele zaak tussen de Kiltunnel en de motorrijders en geen directe zaak voor de politie. Maar sommigen halen wel hele gevaarlijke stunten uit die allemaal op camera worden vastgelegd. Zo zag de politie onder andere dat er een tolgaarder door een motorrijder bijna omver werd gereden bij een bepaalde manoeuvre.

Ook werden er verschillende verkeersovertredingen gemaakt om dit mogelijk te maken. Deze handelingen werden lange tijd door dezelfde motorrijder herhaald.

De politie heeft hierop post gevat bij de Kiltunnel en nadat de bewuste motorrijder wederom deze gevaarlijke capriolen uithaalde is deze direct staande gehouden. Hij werd voorzien van 2 fikse bekeuringen en hij moest tevens de tol voor de keren dat hij “gratis” van de tunnel gebruikte direct afrekenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren