Revitalisering van het centrumgebied van ’s-Gravendeel nu echt van start gegaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Vanmiddag werd met de onthulling van twee bouwborden en de opening van de verbouwde vestiging van Albert Heijn duidelijk dat de revitalisering van het centrumgebied van ’s-Gravendeel nu echt van start is gegaan.

In het project Aanpak winkelgebied ’s-Gravendeel werken ontwikkelaar, eigenaren en winkeliers (P&G Hooghwerf B.V., A. van der Hoek (Jumbo), J. Mahu en C. van der Poel (Albert Heijn), samen met de gemeente.

De vernieuwde Albert Heijn opende vanmiddag haar deuren!

De eigenaren van de panden op de hoek van de Hendrik Hamerstraat en de Langestraat hebben een plan gemaakt om hier een nieuw pand te bouwen. Albert Heijn investeert in een interne verbouwing van de winkel met een nieuwe ingang, een passageachtige doorgang naar de andere winkels en vernieuwing van de dak- en gevelplaten. En gemeente Binnenmaas heeft, na overleg met omwonenden en belanghebbenden, een plan gemaakt voor de herinrichting van de openbare ruimte in het winkelgebied, inclusief de parkeerterreinen en het gebied rondom de kerk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren