Eigenaar voertuig wrak Daewoo met kenteken 32-DS-LJ gezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
2002_Daewoo_Nubira
VoorbeeldFoto Daewoo Nubira uit 1999 – Foto Daewoo

Binnenmaas – Op 7 januari 2016 is een personenauto in ’s-Gravendeel op grond van artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Binnenmaas aangemerkt als voertuigwrak.

Het gaat om een grijze personenauto van het merk Daewoo, type Nubira 1.6 Wagon (vierdeurs) met kenteken 32-DS-LJ. Het voertuigwrak stond op dat moment reeds drie maanden geparkeerd op de parkeerplaats aan de achterzijde van het flatgebouw aan de Hendrik Hamerstraat in ’s-Gravendeel (ter hoogte van huisnummers 101/113). Omdat de eigenaar niet beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats, heeft de gemeente deze niet rechtstreeks kunnen benaderen. Door middel van stickers op zowel de voor- als de achterruit van het voertuigwrak is de eigenaar vanaf 7 januari verzocht het wrak binnen zeven dagen te verwijderen. Hieraan is geen gehoor gegeven.

Op vrijdag 29 januari is het voertuigwrak afgevoerd naar de gemeentewerf van gemeente Binnenmaas en daar in stalling gezet.

Voordat het wrak ter vernietiging wordt afgevoerd is de gemeente verplicht om nogmaals te trachten de eigenaar te achterhalen en deze in de gelegenheid te stellen zijn voertuig af te halen. Door het plaatsen van een oproep in deze gemeenterubriek wordt aan die plicht voldaan. Deze oproep wordt over zes weken nog één maal herhaald.

Onder overlegging van de eigendomspapieren en na betaling van de sleep- en stallingskosten kan de eigenaar het voertuig afhalen.

Bent u of kent u de eigenaar van deze auto? Dan kunt u zich tijdens kantooruren melden bij de receptie van het gemeentehuis. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 078 – 676 44 33.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren