Albert Heijn van der Poel in ’s-Gravendeel blijft strijden voor zondagopenstelling

1263

ah1_F0A5C2EA3C9827BAC1257C5000569D97_1 ’s-Gravendeel – Supermarkteigenaar Cees van der Poel van de  Albert Heijn in  ’s-Gravendeel blijft doorvechten. De ondernemer ligt al meer dan een jaar in de clinch met de gemeente Binnenmaas over verruiming van de winkeltijden.

Albert Heijn Van der Poel mocht de deuren van zijn supermarkt het afgelopen jaar op verschillende zondagen openen en wil dat ook in 2015. Maar de gemeente wil dat niet, onder meer vanwege de zondagsrust. Daarom stapte de eigenaar naar de rechter.

De uitspraak word verwacht op 25-2 en tot die tijd geeft de gemeente Binnenmaas geen toestemming om open te zijn.Wel is het aanstaande zondag Koopzondag in de gemeente Binnenmaas. De supermarkten en bakkers en slagers zijn uitgesloten en mogen dus niet open zijn

Anno 2015 een regeling die veel inwoners  ’s-Gravendeel en omstreken niet begrijpen. De supermarkt  hoopt dan ook snel op een positieve uitspraak.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.