Voetbaldoelen tijdelijk in park Waterweide Westmaas

0
314

voetbaldoelWestmaas – De basisscholen in Westmaas zijn verplaatst naar de tijdelijke locatie op de ijsbaan. Daardoor zijn er twee voetbaldoelen beschikbaar gekomen en kan geen gebruik meer worden gemaakt van de ijsbaan en het voetbalveld aan de Beatrixlaan. De gemeente wil graag blijven voorzien in de speelbehoefte van de jongeren en willen deze vrijgekomen doelen dan ook (tijdelijk) op een alternatieve locatie plaatsen.

Op verzoek van enkele bewoners zijn de mogelijkheden onderzocht om de doelen in het park achter het plan Waterweide te plaatsen. Dit is een geschikte locatie voor het plaatsen van de doelen. Er is voldoende ruimte beschikbaar voor het voetbalspel, de grasondergrond is geschikt, het sluit aan bij de al bestaande skatevoorziening in het park en bij de wensen van gebruikers om de faciliteit in stand te houden. Daarnaast grenst het veld niet direct aan woningen of tuinen maar is er ruim voldoende afstand tot bewoning.

De planning is de doelen begin september te plaatsen. Er vinden verder geen aanpassingen aan of rondom het veld plaats.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.