Politie is dader misbruik meisje in Westmaas op spoor na DNA sporen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

politie-logoWESTMAAS – Op 27 januari werd een 18-jarig meisje op weg naar school misbruikt op de Blauwesteenweg in Westmaas. De politie is direct een groot onderzoek gestart. Uit dit forensische en tactische onderzoek is informatie naar voren gekomen waardoor de Politie een verdachte op het spoor is.

DNA speelt bij misdrijven vaak een rol en dat is ook in deze zaak het geval. Er is DNA materiaal bij het slachtoffer aangetroffen dat van de verdachte afkomstig is. De politie hoopt op korte termijn een aanhouding te kunnen verrichten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren