informatieavond nieuwbouwplannen plan Het Raadhof voormalig gemeentehuis in ’s-Gravendeel goed bezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Schets vogelvlucht Het Raadhof sGravendeel.’s-Gravendeel – De informatieavond betreffende de nieuwbouwplannen van plan ‘ Het Raadhof’ op de locatie van het voormalig gemeentehuis in ’s-Gravendeel is goed bezocht. Veel belangstellenden en omwonenden lieten zich informeren over de nieuwe bouwplannen.

Wethouder H.C.J. van Etten van Gemeente Binnenmaas, directeur E. den Breejen van ABB Ontwikkeling en architect M.L. van Leeuwen van RoosRos architecten hebben op 22 april de plannen van Het Raadhof bekend gemaakt. Tijdens deze avond zijn de totstandkoming van het project, de situatie en de woningtypes gepresenteerd. De aanwezigen hebben positief op de plannen gereageerd en hebben aan de hand van presentatiepanelen hun reactie kunnen geven. Ook de beoogde tijdsplanning is toegelicht: de bestemmingsplanprocedure zal in juni in gang gezet worden, de verwachtte start van de verkoop is in het eerste kwartaal van 2016 gepland.

Het plan

In het gedifferentieerde plan is plaats voor ruime twee-onder-een-kapwoningen met een grote berging en eigen oprit, riante rijwoningen en flexibele drie-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben standaard een riante tuin, grote vertrekken en kennen bovendien veel mogelijkheden om de woningen naar eigen smaak af te stemmen. Denk aan een achteruitbouw, erker of dubbele openslaande deuren.

Tot slot kunnen de woningen levensloopbestendig uitgevoerd worden. Bewoners kunnen bij deze variant gelijkvloers wonen en slapen, en hebben een vrij indeelbare zolder.

Meedenkavonden

Omdat smaken en levensstijlen verschillen hebben geïnteresseerden in project Het Raadhof de mogelijkheid om hun woonwensen aan te geven. Abonnees van de nieuwsbrief ontvangen automatisch een uitnodiging voor de meedenkavonden die gepland staan in juni en september van dit jaar.

Meer informatie

Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.hetraadhof.nl of kan opgevraagd worden bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.