Sint en pieten bezoeken CBS de Bouwsteen in ‘s-Gravendeel

0
2340

p1020779‘s-Gravendeel – De bittere vrieskou trotserend, mochten de kinderen van De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel gelukkig ook de goedheiligman inhalen. Uit ruim 400 kelen klonken de verwarmende Sinterklaas liedjes en na ongeduldig wachten werd dat gelukkig beloond met de aankomst van Sint op De Vlasakker.

Nadat de Sint welkom werd geheten door directeur Renate, kon de stoet snel naar de warme hal waar de Sint even op temperatuur kon komen.Hierna begon zijn tocht langs de vele onderbouwgroepen. De midden- en bovenbouw had hun eigen feest en om 12.00 uur was het feest compleet met een heerlijke vrije middag als voorbode op pakjesavond!
 
p1020789
 
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.