Pas op! Fraude advertentiewerving gemeentegids Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

fraudeCROMSTRIJEN – Er zijn weer meldingen bij de gemeente Cromstrijen binnengekomen over zogenaamde ‘aanbieders’ van de gemeentegids. Zij benaderen ondernemers en instellingen in de gemeente voor het plaatsen van een advertentie of een vermelding in de gemeentegids.

Dit gebeurt zowel schriftelijk als telefonisch. Een vermelding in de gemeentegids van Cromstrijen is altijd gratis. De uitgever van onze gemeentegids is Lokaal Totaal, www.lokaaltotaal.nl. De ‘aanbieders’ kennen precies de mazen van de wet en weten hoever ze kunnen gaan. Hoe onterecht ook, uw goedkeuring heeft meestal financiële gevolgen en leidt dus niet tot plaatsing in de gemeentegids van de gemeente Cromstrijen.

Fraude meldpunt
Wees altijd voorzichtig met het betalen van een factuur. Controleer of het om een factuur voor de officiële gemeentegids gaat en niet om een aanbod voor adverteren. Wees in een telefoongesprek altijd kritisch. Ga nooit zomaar akkoord met wat de aanbieder stelt. Heeft u bedenkingen over een bepaald aanbod dan kunt u altijd contact opnemen met steunpunt acquisitiefraude, via www.fraudemeldpunt.nl. U vindt op deze website ook een overzicht met voorbeelden van dubieuze nota’s.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren