Werkzaamheden winkelstraat Numansdorp starten weer op 25 augustus

452

IMG_9041NUMANSDORP – Vanaf 25 augustus start aannemer Van den Berg met de werkzaamheden voor de laatste fase in het centrum van Numandorp.

Bereikbaarheid

Vanaf 25 augustus is de Burgemeester de Zeeuwstraat tussen de Wethouder van der Veldenweg en de Hoekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer verwijdert het oude asfalt, vernieuwt de bestrating, kapt de bomen en legt een hemelwaterafvoerleiding aan. Afronding van deze fase staat gepland in oktober, tot die tijd blijft de weg dicht voor doorgaand verkeer. De winkels en horeca blijven via het nieuw aangelegde trottoir bereikbaar. 

Omleidingsroute

Dit deel van de Burgemeester de Zeeuwstraat is in de laatste fase voor doorgaand verkeer in beide richtingen afgesloten. De winkels en horeca in de Voorstraat blijven bereikbaar vanuit de Schuringsedijk. Het eenrichtingsverkeer in de Voorstraat stellen wij in deze laatste fase vanaf de Schuringsedijk in. De vaste omleidingsroute voor doorgaand verkeer via de Koninginneweg blijft bereikbaar.

Informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele werkzaamheden in het centrum van Numansdorp? Meldt u dan aan voor de digitale nieuwsbrief door een mail te sturen naar [email protected]. Meer informatie vindt u ook op Projecten of volg ons via Twitter @gemcromstrijen.nl#herinrichtingcentrumNdorp. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.