Gerrit Verwelius en Kim Kuijsters winnen het EVENT TYRES STRIJEN OPEN 2014 golftoernooi.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Winnaars Strijen Open 2014 - Gerrit Verwelius en Kim Kuijsters STRIJEN – Zaterdag 30 augustus hebben Gerrit Verwelius en Kim Kuisters het EVENT TYRES STRIJEN OPEN golftoernooi op hun naam geschreven. In totaal 30 dames en 9 heren waren na de voorrondes van 24 en 25 augustus geplaatst voor de finale over 2 x 18 holes welke gespeeld werd op de baan van Golflcub Strijen.

Doordat de wedstrijd vanwege de hevige regenval 2 uur stil is gelegd heeft de organisatie de laatste ronde met 9 holes ingekort.Uiteindelijk wist Verwelius (golfclub de Dutch) met 178 slagen de winnaar van het Rijnmond Open, Roelof Rijnhout (Broekpolder) met 5 slagen voor te blijven. Routinier Hans Plaat (Merwelanden) legde beslag op de 3e plaats (192) slagen en wist hiermee Strijenaar Peter Eichhorn met 2 slagen de baas te blijven.

Kim Kuijsters (Merwelanden) wist haar zegereeks in Strijen voort te zetten. Net als voorgaande jaren won zij het damesklassement met 197 slagen. Marije van Belzen (Wouwse Plantage) werd 2e met 200 slagen en Valerie Fonhof (Oude Maas) werd 3e met 205 slagen. Nicole Thomas van golfclub Strijen behaalde een fraaie 5e plaats met 218 slagen.

De organisatie kijkt, ondanks de slechte weersomstandigheden, terug op een prima verlopen toernooi.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren