Strijen en Soccer Boys weten niet te scoren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Uitnodiging_Strijen - Soccer Boys 001 2015-2016StrijenIn een zeer matige wedstrijd verdiende geen van beide ploegen de volle 3 punten.

Soccer Boys was vlak voor rust nog dichtbij de openingstreffer, maar de inzet van Bradley Hulst eindigde op de lat en Strijen had na de rust pech toen Karam Bensedjed de bal na voorbereidend werk van Sharlton Sambo over het doel schoot en in de 72e minuut de inzet van Rahine de Wind op de binnenkant van de paal eindigde en de bal terug het veld in caramboleerde. Uitblinker in deze wedstrijd was scheidsrechter P.C. Vreeswijk uit Leidschendam.

Nog steeds heeft Strijen een kleine kans op de nacompetitie. Zij zullen dan op de 4e plaats moeten eindigen, maar met de moeilijke uitwedstrijden tegen DCV en Piershil en de afsluitende thuiswedstrijd tegen kampioen Feijenoord AV in het vooruitzicht zal dit geen gemakkelijke opgave zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.