Gewijzigde routes lijnbussen Numansdorp vanwege vernieuwde winkelstraat.

0
1396

s-17 bushalte_resizedNUMANSDORP – Nu de winkelstraat in Numansdorp na een grondige vernieuwing weer open is zijn de route’s van de Lijnbussen in Numansdorp gewijzigd.

Lijnbussen 164, 169 en 669 rijden vanaf zaterdag 18 oktober 2014 via een gewijzigde route. De bussen richting Zuid-Beijerland en Willemstad rijden via de Voorstraat en Molendijk. De bussen in tegenovergestelde richting rijden via de Hallinxweg.

Bij de overstaphalte Molendijk-A29 hanteert Arriva voor lijnbus 169 een TIJDELIJK halte bij de calamiteitenoprit. Voor lijnbus 164 is de halte aan de overzijde van het viaduct. De halte bij de Veerweg vervalt.

Bussen vanaf de Wethouder van der Veldenweg stoppen bij de halte ‘RABO-bank’ aan de Burgemeester de Zeeuwstraat. Overige bussen richting Rotterdam stoppen NIET bij de halte ‘RABO-bank’. Deze bussen stoppen op de Burgemeester de Zeeuwstraat nabij de Hallinxweg.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.