Nieuwe oogst Hoeksche Waard Landschap Appelsap

501

Etiket_Appelsap_2014MAASDAM – Heeft u het ook gehoord? Er iets heerlijks te koop. Een product van Hoekschewaardse bodem. Gemaakt van appels van de Appeldijk en de boomgaard aan Gatsedijk nr 31 in Maasdam.

Van nature troebel, zonder toevoegingen, 100% puur sap en … natuurlijk onbespoten.Gepasteuriseerd en vacuüm verpakt. En daardoor na openen 8 weken houdbaar; zelfs buiten de koeling. Dan is 5 liter appelsap dus ook geschikt voor kleine huishoudens!

Te koop in de bezoekerscentra van Hoekschewaards Landschap: het NLC in Numansdorp en Klein Profijt in Oud-Beijerland.

Wilt u meer weten ?  Mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.