Kees Jansma gastspreker op sponsoravond FC Binnenmaas

162

imageMaasdamHet is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat FC Binnenmaas de laatste, altijd zeer succesvolle, sponsoravond heeft georganiseerd. Het bestuur van FC Binnenmaas en de commissie sponsoring willen de sponsors daarom wederom een aansprekende sponsoravond aanbieden en deze vindt plaats op maandag 17 november a.s..De sponsors zijn op deze maandag 17 november a.s. welkom in het clubgebouw van FC Binnenmaas in Maasdam. De aanvang van de avond is 20.oo uur.

Gastspreker: Kees Jansma, voormalig perschef Nederlands elftal met medewerking van Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond)

Kees Jansma is al decennia lang sportpresentator. Kees begon bij Studio Sport en hij is nu betrokken bij Fox Sports International. Hiernaast is hij producent. Kees Jansma was tien jaar perschef van het Nederlands Elftal en is hier onlangs, na het recente WK deze zomer, mee gestopt.

Is het journalistieke vak in de loop der jaren veranderd? Wat zijn de verschillen tussen de bondscoaches Van Basten, Van Marwijk en Van Gaal waarmee hij als perschef heeft samenwerkt? En waarom slaagde hij als ondernemer? Op deze en tal van andere vragen gaat Kees Jansma deze avond in.

We zijn ervan overtuigd met Kees Jansma en Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond weer klinkende namen te hebben vastgelegd die garant staan voor een interessante invulling van onze sponsoravond. Voor de pauze zal Jan Dirk Stouten interviews afnemen met o.a. de voorzitter van FC Binnenmaas, sponsor(s) en de trainer/spelers van FC Binnenmaas. Ook zal er een veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst voor de van Bronckhorst foundation en FC Binnenmaas zal zijn. Er worden mooie prijzen geveild!

Deze sponsoravond is alleen toegankelijk voor genodigden met een toegangskaart!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.