Scootmobielcursus in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

wheellyPUTTERSHOEK – Op dinsdag 14 april wordt er een scootmobielcursus georganiseerd voor scootmobielgebruikers uit Maasdam, Puttershoek en Heinenoord. De cursus vindt plaats in De Drie Lelies aan de Narvikstraat 1 in Puttershoek en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Het doel van deze cursus is dat gebruikers van scootmobielen en elektrische buitenrolstoelen zo lang mogelijk ‘veilig’ mobiel blijven. De deelnemers leren zich veilig, zelfstandig én met plezier en inzicht in het verkeer te verplaatsen. De cursus betreft daarom zowel een theoretisch als een praktijkgedeelte. De cursus is bedoeld voor alle inwoners die gebruik maken van een scootmobiel of een elektrische buitenrolstoel. Het volgen van deze cursus heeft geen consequenties voor de eventuele beschikking van de gemeente voor de scootmobiel of de elektrische buitenrolstoel in het kader van de Wmo.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw Lieze van der Feest via tel. 078 – 673 33 61 of via e-mail: [email protected].

De cursus wordt georganiseerd door de Stichting Platform Gehandicapten de zes kernen van Binnenmaas, Stichting Welzijn Binnenmaas (SWB) en Veilig Verkeer Nederland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren